ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων συν-Δημιουργών, που επιθυμούν να διαδοθούν Ιδέες, Γνώσεις και Λύσεις, σύμφωνες με τις Πανανθρώπινες αξίες και τα Ιδανικά πάνω στα οποία βασίστηκε η δημιουργία όλων των ανώτερων πολιτισμών επί της Γης.

Επιθυμούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε κάθε μία από τις κατηγορίες που φιλοξενούμε και είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας!

Καθώς η καταγωγή μας είναι ελληνική, ξεκινούμε αυτή την προσπάθεια προάγοντας πρωτίστως την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ και καθετί ελληνικό, ωστόσο για μας ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ είναι μια ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΙΔΕΑ, που δεν περιορίζεται στα στενά όρια της σημερινής Γεωγραφικής θέσης της Χώρας μας.  Για εμάς ΕΛΛΑΣ είναι ολόκληρος ο πλανήτης ΓΗ που λούζεται στο φως του Ζωοδότη Ήλιου.

Υπ’ αυτή την έννοια καλωσορίζουμε κάθε συνεργασία, κάθε πρόταση, κάθε συν-δημιουργική ιδέα, η οποία είναι ικανή να προσφέρει ικανοποίηση, ευδαιμονία, δημιουργική διέξοδο και αφθονία, σε κάθε συμβαλλόμενο μέλος.

Καλωσορίζουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας. Χρησιμοποιήστε τη σελίδα Επικοινωνία για να μας πείτε μας τι κάνουμε καλά και τι μπορούμε να βελτιώσουμε ή να μας παρουσιάσετε μια δική σας πρόταση συνεργασίας!

 

Τα σχόλια έχουν κλείσει.